Heippa kaikki taas.

Ei tieda olenko jotenkin onnistunut vanhentumaan erittain radikaalisti huomaamattani, mutta olen huomannut et aika ei enaa riita mihinkaan. Se tuntuu valuvan vaan ihan liian nopeasti ohi. Nytkin ollaan jo kesakuun puolessa valissa ja QC-aikaa jaljella enaa vajaat kolme viikkoa. Niin uskomatonta etta vuosi taalla kaukana jossain on jo lopuillaan... Mutta kaipa sita pitaa joskus kotiinkin palata vaikka tekisikin mieli jaada tanne.

Nyt uutisiin. Viime aikoina kuten yleensakin on sattunut ja tapahtunut taas yhta sun toista. Isoimpina niista lienevat kai taalla vierailulla kayneet kotiporukat seka tietysti Graduation. :) Jaa etta mika ihmeen graduation?? No se jossa laitetaan musta neliohatut paahan seka mustakaapu ja  kaydaan hakemassa diplomi (valiaikainen IB:n takia) tapotayden kirkon edesta aploodien saattamana. Kylla vain, olen onnistunut VALMISTUMAAN RANSKAKSI yhdessa kaikkien uusien kamujeni kanssa.  Nyt voin todellakin sanoa onnistuneeni tavoitteessaani vaihtarivuoden suhteen. :) Edessahan on toki viela loppukoeviikko ja wanhoja vastaavat tanssiaiset, mutta koulu muuten onkin jo lapi.

Tassa nyt tallainen lyhyt summaus viime paivista. Yritan ehtia viela vasailemaan Vaahteramaan ajan paattavan tekstin hyvin piakkoin.

Sita odotellessa, nauttikaa kesasta!

SM <3