Tanaan ajattelin kirjoitella tanne tallaisen pienen kuvilla taytetyn entryn, kun tajusin tassa etta mulla on mielettomasti kuvia mita mielenkiintoisimmista paikoista enka oo lisannyt tanne yhtakaan sitten joulun. Uskokaa tai alkaa, mutta mun todellakin piti tehda moinen entry jo ajat sitten... Kuten huomaatte olen aivan yhta aktiivinen ja muistavainen ihminen kuin aina ennenkin. :D

No tassa joka tapauksessa muutamia hetkia taalta toiselta puolelta valtamerta:

Florida, Daytona Beach. Mina ja saksalainen vaihtis Anne hytisemassa kylmassa tuulessa viimeisena rantapaivana ennen ihanaa parintuhannen kilometrin automatkaa. Tuulesta huolimatta oli kylla upean aurinkoinen paiva.

Edelleen Daytona Beach. :)

Vapauden patsaaseen ehdin tormata vappuna (jota btw ei taalla pahemmin pideta minaan juhlana, estyin munkkien ja tippaleipienkin teolta nykin reissun myota). Jonain paivana palaan viela New Yorkiin, en todellakaan saanut tarpeekseni sen vilinasta kahdessa jannityksen taytteisessa paivassa!!! :)

Nauratti ihan tajuttomasti toi hippi-paku tuolla kaikkien viimeista huutoa olevien nelipyoraisten valissa, etta oli pakko napsaista kuva. :D Vasta nain myohemmin tuli mietittya tuota naitten Iso Omenan autonomistajien parkkaus ratkaisua. Milla ilveella ne ne sinne hinaa?!?! Kuvan rajauksesta johtuen ette nae, mutta tuo "parkkikenno" on kerrostalojen valissa oleva nelikerroksinen hakkyra joka on aariaan myoten taynna autoja ja taman rakennelman edessa on minimaalinen alue jolla saa ehka kaksi autoa kaannyttya yhta aikaa kylkia hipoen. Mutta ei voi muuta sanoa kuin etta tila on tiukilla.

M&M World. Aah maailman suurin vain M&M:lle omistettu kauppa. Kolme kerrosta vain kyseisia karkkeja oheistuotteineen ja variaatioineen. Innostuttiin vahan liiankin kanssa kaikista tavaroista, ettei sitten lopulta edes ehditty ostamaan mitaan kun piti ensin nahda kaikki mita siella oli.. :D:D Ja sita tavaraahan sitten oli. Harry vaitti etta oltiin melkein tunti siella, mita en kylla oikein usko. Noh jokatapauksessa odottavan aika tulee pitkaksi ja yksin ei voi sopimatta noin isossa paikassa jattaa ilman kannyvarmuutta...

Niin ehdinpa poseerata tuttujenkin kanssa siina ohimennen! ;DD